RIKSFINAL

PÅ VACKRA KNISTAD HERRGÅRD

TÄVLA OM ETT AV SVERIGES

BÄSTA PRISBORD

VÄRDE ÖVER 200.000KR 

PRESENTKORT PÅ RESOR

Genom vår samarbetspartner finns det presentkort på resor som du och din spelkompis kan nyttja i hela världen. Vill du åka till solen eller kanske åka på en häftig resa till irland

GOLFUTRUSTNING

Det kommer att finnas golfutrustning till ett värde över 60.000kr på prisbordet som du antingen kan ta med dig direkt eller prova ut hos golfstället i Skövde.

GOLFPAKET SVERIGE

Golfa på en av Sveriges finaste golfplatser. Genom vår samarbets partner erbjuder vi resor på prisbordet till vackra skanör, där du kommer få spela på Sveriges bästa links bana.

19 - 20 / 9

FINALSCHEMA

Söndag - Tävling dag 1, aftergolf och middag med underhållning

Måndag - Tävling dag 2, Lunch efter rundan med prisutdelning


Ingår: 1st övernattning med frukost i dubbelrum, 1st 3-rätters middag, 2 dagars tävling, avslutningslunch med prisutdelning

RIKSFINAL I HERRGÅRDSMILJÖ

Vår riksfinal avgörs över 36-hål fördelat på 2 dagar där det ska avgöras vilka som står som vinnare för årets Swedish Team Trophy. Vinnarna tar med sig den ärofyllda bucklan och får automatiskt en plats i nästa års riksfinal för att försvara titeln. Totalt ska 72st lag göra upp om segern i STT.  Övernattning, golf & middag ingår för alla lag som gått vidare till riksfinalen.  Vi tävlar dessutom om ett prisbord värde c:a 200.000kr! På prisbordet finns bland annat utlandsresor för dig och din spelpartner.

LÄS MER OM KNISTAD HERRGÅRD